Друштвото за трговија и услуги „Сладок Бутик“ ДООЕЛ, Скопје, е мала приватна компанија со седиште во Скопје, основана 2017 година, со идеа да понуди слатки нешта на македонскиот пазар. Од 2018 год, сите “слатки нешта” се насочуваат кон убавината и сопствената нега и посветеност.
Во онлајн продавницата Glamit.mk ќе најдете високо квалитетни брендови за нега на лице, тело и коса од различни делови на светот.
Уживајте во изборот на понудата и дополнете ја вашата дневна рутина на нега и посветеноста кон самите себе!