Плаќање

Плаќањето можете да се изврши само во денари на два начина:

  1. Плаќање со платежна картичка:
    Можете да платите со користење на платежните картички на MasterCard и Visa, издадени од сите домашни и странски банки.
    Податоците кои се внесуваат се наменети исклучиво за комуникација помеѓу корисникот на картичката и Тутунска Банка/ CPAY, додека интернет трговецот нема никаков увид или пристап до податоците кои се пренесуваат.

По успешно процесирана онлајн нарачка, платена со платежна картичка, Вашите средства ќе бидат само резервирани. Откако ќе ја потврдиме залихата за вашата онлајн нарачка, ќе се иврши наплата на резервираните средства во вредност за робата која е резервирана за достава. Во случај кога не сме во можност да Ви ги доставиме производите при процесираната нарачка и резервирани средства, ќе бидете контактирани од нашиот тим за понатамошни инструкции. Во случај на откажување на нарачката вшите средства ќе ви бидат рефундирани во рок од 3-5 работни денови.

  1. ЗА ВРЕМЕ НА ДОСТАВА – Се плаќа на курирот, веднаш по испорака на вашата пратка, исклучиво во готовина.